Nytårshat lilla

39,95 kr. Inkl. moms

Ikke på lager

  • Gratis fragt fra 299 kr. 
  • 14 dages fortrydelsesret 
  • Levering 1-4 hverdage

Nytårshat lilla

Beskrivelse

Nytårshat lilla

Stjæl rampelyset denne nytårsaften med en elegant nytårshat i lilla. Festhatten har en farvestrålende udsmykning, hvor lilla er den dominerende farve. Den betagende elegance som hatten indehaver vil til enhver tid være et medvirkende element i den festlige stemning. Udformet med en stor sans for detaljer er denne nytårshat lilla perfekt til dit festlige nytårsoutfit. Find den festlige stemning frem og tag nytårshatten i hånden eller på hovedet til den næste fest. Mulighederne for at påbegynde en minderig aften er mange, når man bl.a. har en nytårshat, som er lidt ud over det sædvandlige. Nytårshatten kan også anvendes til andre sociale arrangementer, hvor stemningen skal sættes i gang. Det kan eksempelvis være: Firmafester, fødselsdage og temafester. Området er utømmeligt for, hvad hatten kan benyttes til. Det er helt optil dig selv, hvad hatten skal bruges til. En ting er sikkert, at nytårshatten vil sprede glæde og underholdning til enhver tid, og uanset hvor man befinder sig.

Sjove nytårshatte

Det er tydeligt, at man finder sjove nytårshatte og en nytårshat lilla er ikke en undtagelse. Det bliver i hvert fald ikke sjovere med en rigtig nytårshat på nytårsaften. Dette er uanset, hvor man befinder sig i landet. Hvis man skal til en underholdende fest, så kan de sjove nytårshatte være et sikkert positivt biddrag. Selve nytårshatten forekommer i størrelsen: Onesize. Dette betyder, at hatten oftest kan passes af enhver person uanset, hvilken størrelse man har. Hermed er muligheden for, at alle kan få en sjov nytårshat til nytårsaften.

Information om nytårshat lilla

  • Størrelse: Onesize. Nytårshatten kan passes af størstedelen.
  • Farver: Lilla og indvendig hvid.
  • Hatten kan benyttes til flere forskellige arrangementer og begivenheder. Eksempelvis: Fødselsdage, nytårsaftner, firmafester og temafester.
  • Hatten indehaver en farvestrålende effekt, når lyset rammer hatten.
  • En sjov nytårshat som vil skabe mindeværdige minder om den pågældende nytårsaften.

VI har 25 års erfaring

Med 25 års erfaring inden for bl.a. nytårspynt og fyrværkeri har 90årsfødselsdag.dk et godt udgangspunkt for en fantastisk fest.

Vi leverer inden for 1-4 hverdage

Inden for 1-4 hverdage vil du modtage din ordre fra 90årsfødselsdag.dk. VI håndterer selvfølgelig din pakke med omhu.

Fri fragt fra 299 kr. 

14 dages fortrydelsesret

1-4 hverdages levering