Nytårshat sort

39,95 kr. Inkl. moms

Ikke på lager

  • Gratis fragt fra 299 kr. 
  • 14 dages fortrydelsesret 
  • Levering 1-4 hverdage

Nytårshat sort

Beskrivelse

Sjove nytårshatte i bl.a. sort

Sjove nytårshatte: En nytårshat er en type hovedbeklædning, der bæres for at fejre nytåret. Gør derfor nytåret en smule sjovere med en rigtig nytårshat. Der findes mange forskellige typer sjove nytårshatte, der kan tilføje et legende element til enhver lejlighed. Den sorte nytårshat er bare en af dem. Uanset hvilken type sjov hat du vælger, kan de være en fantastisk måde at tilføje lidt finurlighed og legende til enhver lejlighed. Dette gør sig også gældende til den helt store nytårsfest. Brug derfor nytårspynt, nytårshatte og gør bordet klar til nytårsfesten. Prikken over íet er jo den klassiske nytårshat.

Festhatte

Festhatte anvendes ofte til fester og nytårsaftner. De bæres typisk af børn og voksne til fødselsdagsfester, nytårsaftensfester og andre festlige lejligheder. Festhattene er også kendetegnet som sjove nytårshatte. Den sorte nytårshat er ingen undtagelse. Den er dekoret med glimmerlignede effekter, som giver et genskær når man først har ramt dansegulvet. Festhatten sætter for alvor gang i festen og begivenhed, når man først får taget den rigtig på. At bære en festhat er en sjov og legende måde at komme ind i den festlige ånd. Tag derfor gerne vores festhat eller sjove nytårshat på hovedet til den næste begivenhed eller nytårsfest. Nytårsfester er en almindelig måde at fejre starten af det nye år. Disse fester kan afholdes i en række forskellige omgivelser, såsom i en persons hjem, på en restaurant, bar, diskotek eller til en større begivenhed. Det vigtigste er, at man husker nytårshatten.

Information om nytårshatten

  • Størrelse: Onesize. Nytårshatten kan passe af alle og enhver. Tag derfor gerne festhatten på til næste sociale arrangementer.
  • Farve: Sort. Denne farve gør den alsidig og kan bæres af alle, som elsker det neutrale og traditionelle til nytårsfesten.
  • Materiale: Fremstillet af stof, plastik.
  • Kan anvendes til flere forskellige arrangementer og begivenheder. Hermed er nytårshatten også et alsidig produkt som kan benyttes til andre fester.
  • Kan nemt genanvendes som festhat.

 

VI har 25 års erfaring

Med 25 års erfaring inden for bl.a. nytårspynt og fyrværkeri har 90årsfødselsdag.dk et godt udgangspunkt for en fantastisk fest.

Vi leverer inden for 1-4 hverdage

Inden for 1-4 hverdage vil du modtage din ordre fra 90årsfødselsdag.dk. VI håndterer selvfølgelig din pakke med omhu.

Fri fragt fra 299 kr. 

14 dages fortrydelsesret

1-4 hverdages levering