Nytårshat blå

39,95 kr. Inkl. moms

Ikke på lager

  • Gratis fragt fra 299 kr. 
  • 14 dages fortrydelsesret 
  • Levering 1-4 hverdage

Nytårshat blå

Beskrivelse

Nytårshat blå

Nytårshat blå: Hold et blåt (godt) nytår med en nytårshat i blå. Festlighederne bliver i hvert fald ikke bedre, når en hatten med farven blå kommer på. Skab mindeværdige arrangementer og hold en rigtig nytårsfest, hvor temaet eksempelvis kunne være “blåt nytår”. Her kunne man samle alle de blå genstande, man indehaver og skabe en blå temafest. Skab en markant sjovere fest, når et tema indgår. Her kan nytårshatte være et godt redskab, når temaet skal grundlægges. Gør gerne nogle overvejelser i forhold til, hvilken temafest som man ønsker at holde. Hvis ønsket er at afholde en “blå-fest”, så kan det være en god ide at have nytårshatte i blå. 

Vores blå nytårshatte kan anvendes til flere festlige lejligheder end bare nytårsaften. Hold en blå-fest, hvor eksempelvis farven blå er temaet i festen. Her kan hattene være et godt redskab til at vedligeholde, at alle får noget blåt tøj på til aften. 

Størrelse på “Nytårshat blå”

Den konkrete størrelse på nytårshatten er: Onesize. Dette betyder, at den nytårshatten kan passes af størstedelen af voksne mennesker. Dette kendetegner også vores sortiment, så man behøver ikke være bekymret for om, hvilken størrelsen nytårshat, man vælger. For nytårshattene er nemlig onesize. 

Information om vores “Nytårshat blå”. 

  • Nytårshatten passer godt til “blåt nytår”. 
  • Hatten er onesize. Dette betyder, at nytårshatten kan passes af størstedelen.
  • Kan anvendes til flere forskellige lejligheder, fester og arrangementer.

VI har 25 års erfaring

Med 25 års erfaring inden for bl.a. nytårspynt og fyrværkeri har 90årsfødselsdag.dk et godt udgangspunkt for en fantastisk fest.

Vi leverer inden for 1-4 hverdage

Inden for 1-4 hverdage vil du modtage din ordre fra 90årsfødselsdag.dk. VI håndterer selvfølgelig din pakke med omhu.

Fri fragt fra 299 kr. 

14 dages fortrydelsesret

1-4 hverdages levering