Ja-hat, bronze

39,95 kr. Inkl. moms

  • Gratis fragt fra 299 kr. 
  • 14 dages fortrydelsesret 
  • Levering 1-4 hverdage

Ja-hat, bronze

Beskrivelse

Ja-hat, bronze

Komplimentér dit nytårs outfit med en bronze cabbie hat. Sæt festlighederne i gang, når nytårsaften skal fejres ikke kun med en nytårshat, men med en rigtig ja-hat. Denne billige ja-hat indehaver en flot bronze farve, som står direkte i kontrast til den sorte læder-skygge, som har tilhørende sølvkæde, der er fremstillet i plastik. Hatten er konstrueret af små syninger, der holder hele hatten samlet, hvilket skaber en udsøgt holdbarhed og kvalitet.

En alsidig og billig ja-hat til at kombinere med festtøj eller kostumer. Aften bliver i hvert fald anderledes, men helt sikkert også mindeværdig, når man tager ja-hatten på hovedet. Det vigtige er at, man skaber et festligt arrangement, hvor ja-hatten helt sikkert ikke vil svigte dig i situationen. Festen bliver nærmest automatisk sat i gang, når man tager hatten på hovedet. Skab gerne et tema, hvor alle kan klæde sig ud, så bliver begivenheden til et mindeværdigt øjeblik.

Hatten kan helt sikkert også være en sjov gave, når man skal til fødselsdage, firmafester, jubilæum eller venindeaftner. Køb hatten til familie, venner eller bekendte. Der sikkert vil overstråle og blive arrangementets midtpunkt. Gør gerne de mindeværdige begivenheder en smule mere sjovt med en rigtig ja-hat.

Information om vores Ja-hat, bronze
  • Farver: Bronze, sort og sølv.
  • Ja-hatten kan anvendes til flere forskellige arrangementer.
  • Med tilhørende læder-skygge.
  • Onesize – passer til størstedelen.
  • Kan benyttes til temafester, nytårsaftner og festlige lejligheder.

Vores nytårshatte og festhatte er onesize, hvilket kendetegner, at størstedelen kan passe hatten. Derfor er mulighederne mange, når udvalget er stort. Undersøg også gerne vores andre festlige hatte i vores sortiment. Har du spørgsmål til dette produkt eller bare generelt, så er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at følge linket her.

Husk også, at du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du kan få yderligere informationer om vores produkter, tilbud og arrangementer.

VI har 25 års erfaring

Med 25 års erfaring inden for bl.a. nytårspynt og fyrværkeri har 90årsfødselsdag.dk et godt udgangspunkt for en fantastisk fest.

Vi leverer inden for 1-4 hverdage

Inden for 1-4 hverdage vil du modtage din ordre fra 90årsfødselsdag.dk. VI håndterer selvfølgelig din pakke med omhu.

Fri fragt fra 299 kr. 

14 dages fortrydelsesret

1-4 hverdages levering