Lille paillet hat

35,00 kr. Inkl. moms

Ikke på lager

  • Gratis fragt fra 299 kr. 
  • 14 dages fortrydelsesret 
  • Levering 1-4 hverdage

Lille paillet hat

Beskrivelse

Lille paillet hat

Gør dig klar til den store nytårsaften med en lille paillet hat. Hatten er fremstillet i stof med tilhørende hårklips, som gør at hatten bliver siddende på hovedet hele aften. Den store nytårsaften bliver helt sikkert mere underholdende og minderig med en lille paillet hat. Når lyset rammer hatten, vil pailletterne give et genskær af festlig stemning og farver. Enhver person vil sikkert komme i nytårs-stemning af denne hat. Sæt gang i nytårsfesten med en rigtig nytårs hat fra 90årsfødselsdag.dk. Nytårshatten kan også anvendes til flere forskellige arrangementer. Er den kommende temafest 1920? Kan den lille paillet hat sagtens anvendes til dette arrangement. Hatten vil uden tvivl være nem at tilpasse til temafesten.

Nytårshat

Den lille paillet hat kommer med en farvestrålende effekt af lilla. Hertil er nytårshatten udsmykket et sort bånd omkring toppen. Det bliver i hvert fald ikke mere festligt nytårsaften. Hatten påsættes ganske nemt i håret med den tilhørende klips, når hatten er påsat bliver den roligt siddende nytårsaften. Den flotte nytårshat forekommer i en onesize størrelse, hvilket understreger at den kun findes i en størrelse. Derimod kan hatten bruges af alle og enhver til de festlige begivenheder. De flotte og festlige detaljer som nytårshatten indehaver understreger, at bedst egnes underholdende, festlige og minderige arrangementer. Benyt hatten til at skabe stemningen til festen, sæt festlighederne i gang uanset, hvor man befinder sig med en rigtig nytårshat.

Information om den lille paillet hat

  • Størrelse: Onesize. Hatten kan passes af alle personer også børn.
  • Farver: Pailletter af lilla med tilhørende sort bånd omkranset i hatten.
  • Nytårshatten kan bruges til flere forskellige fester eksempelvis: Temafester, firmafester og nytårsfester.
  • Hatten har en tilhørende klips, som gør at nytårshatten bliver siddende i håret.
  • Indehaver detaljerige og flotte udsmykninger i form af pailletter.

Har du spørgsmål til dette produkt eller generelt, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 

VI har 25 års erfaring

Med 25 års erfaring inden for bl.a. nytårspynt og fyrværkeri har 90årsfødselsdag.dk et godt udgangspunkt for en fantastisk fest.

Vi leverer inden for 1-4 hverdage

Inden for 1-4 hverdage vil du modtage din ordre fra 90årsfødselsdag.dk. VI håndterer selvfølgelig din pakke med omhu.

Fri fragt fra 299 kr. 

14 dages fortrydelsesret

1-4 hverdages levering