Yvonne hat

45,00 kr. Inkl. moms

  • Gratis fragt fra 299 kr. 
  • 14 dages fortrydelsesret 
  • Levering 1-4 hverdage

Yvonne hat

Beskrivelse

Yvonne hat

 

Yvonne hat: Bliv festens absolutte midtpunkt med en rigtig Yvonne hat. Hatten vækker straks associationer til den velkendte karakter Yvonne fra Olsenbanden filmene. Yvonne er især kendt for de berømte citater som: “Meget har du budt mig”, “Der kommer et tidspunkt i enhver kvindes liv” og “Vorherre bevares”. Ordene er stadige berømte den dag i dag, der ikke kun skaber forbindelse til filmene, men også karakteren. Ligeledes er “Yvonne hatten” blevet et kendt billede på bl.a. Olsenbanden filmene. Nu har man muligheden for at tage del i festen og forvandle sig til Yvonne-karakteren på én aften.

Med den lyserøde hat får man helt sikkert den indre Yvonne-karakter frem i sig selv. Hold gerne en Olsenbanden temafest, hvor I klæder jer ud i det famøse Olsenbanden tøj. Her kan Yvonne hatten være en god ide at medbringe. Til arrangementet kan de inviterede samles om de berømte karakterer fra filmene. Giv gerne enhver en rolle, så bliver aften en mindeværdig begivenhed. Husk at anvende de berømte ord, når I fremfører citaterne. 

Størrelse på vores Yvonne hat

Yvonne hatten er onesize, hvilket henviser til, at hattestørrelsen passer til de fleste. Den lyserøde farve som hatten indehaver, skaber ligeledes associationer til karakteren Yvonne. Skab en festlig aften, hvor din indre Yvonne kan komme frem. Involver gerne flere af karakterne fra de berømte film. Dette kan medvirke til at arrangementet bliver mindeværdig for dine inviterede gæster. Sørg gerne for, at alle har en specifik rolle fra Olsenbanden filmene. I rollespillet kan man improvisere karakterne fra filmen. Fremføre berømte citater eller monologer. Eller have underholdende lege, hvor man afslutter med at skåle. 

Gør gerne festlighederne underholdende med en Yvonne hat. 

Information om vores Yvonne hat:
  • Farve: Lyserød. 
  • Størrelse: Onesize – passer til de fleste mennesker. 
  • Hatten kan anvendes til fødselsdage, bryllupper, firmafester, venindeaftner, temafester og nytårsaften. 
  • Egner sig både til mænd og kvinder.
  • Perfekt som nytårshat.

VI har 25 års erfaring

Med 25 års erfaring inden for bl.a. nytårspynt og fyrværkeri har 90årsfødselsdag.dk et godt udgangspunkt for en fantastisk fest.

Vi leverer inden for 1-4 hverdage

Inden for 1-4 hverdage vil du modtage din ordre fra 90årsfødselsdag.dk. VI håndterer selvfølgelig din pakke med omhu.

Fri fragt fra 299 kr. 

14 dages fortrydelsesret

1-4 hverdages levering