Lille Tophat, rød

35,00 kr. Inkl. moms

  • Gratis fragt fra 299 kr. 
  • 14 dages fortrydelsesret 
  • Levering 1-4 hverdage

Lille Tophat, rød

Beskrivelse

Nytårshatte til børn

En lille tophat i en rødlig farve er den perfekte nytårshat til børn. Denne nytårshat har en tilhørende klips, som gør det nemt at have den på. Du skal blot sætte klipsen i dit hår, så bliver hatten på hovedet resten af nytåret. Hatten kan også anvendes af voksne på grund af selve klipsen, som kan tilpasse sig håret. Det er et ekstra finpuds til det flotte nytårsoutfit man bærer. En nytårshat til børn skal helt sikker være festlig og underholdende. Med en lille tophat sætter man i hvert fald prikken over i´et på den udfordring. Nytårshatten til børn forekommer også i sort. De forskellige farver bidrager helt sikkert til en sjov og festlig stemning d. 31 december.

Sjove nytårshatte

Den sjove nytårshat kan nemlig bæres af alle, skaber et seværdigt udeseende til den pågældende person. Med den festlige røde farve er der nærmest garanti for en festlig nytårsaften. Den lille nytårshat har en god størrelse selv til de mindste børn. Hermed kan en få en underholdende og begivenhedsrig aften med nogle sjove nytårshatte. Der er derfor lagt op til en god stemning, når man først har fået taget den lille top hat på. Hold et brag af en fest. Hatten kan nemlig også anvendes til andre festlige arrangementer eksempelvis: Fødselsdage, temafester, firmafester og børnefester. Det er kun fantasien, som sætter grænserne for, hvad denne nytårshat kan anvendes til. Det er vigtigt, at inden man tager nytårshatten på, at orientere at klipsen sidder korrekt fast, så man ikke taber hatten.

Information om nytårshatten til børn

  • Størrelse: Onesize. Hatten kan passes af nærmest alle børn.
  • Farve: Rødlig nytårshat.
  • Godkendt som nytårshat til børn.
  • Kan benyttes til flere forskellige begivenheder og arrangementer. Eksempelvis fødselsdage, fester og underholdning.
  • Fri fragt fra 299 kr. Ellers koster fragten: 39 kr.

Har du spørgsmål til dette produkt eller generelt, så er du altid velkommen til at kontakte os.

VI har 25 års erfaring

Med 25 års erfaring inden for bl.a. nytårspynt og fyrværkeri har 90årsfødselsdag.dk et godt udgangspunkt for en fantastisk fest.

Vi leverer inden for 1-4 hverdage

Inden for 1-4 hverdage vil du modtage din ordre fra 90årsfødselsdag.dk. VI håndterer selvfølgelig din pakke med omhu.

Fri fragt fra 299 kr. 

14 dages fortrydelsesret

1-4 hverdages levering