Ja-hat i sølv

39,95 kr. Inkl. moms

  • Gratis fragt fra 299 kr. 
  • 14 dages fortrydelsesret 
  • Levering 1-4 hverdage

Ja-hat i sølv

Beskrivelse

Ja hat i sølv

Ja-hat i sølv: velkendte nytårshat fra 90årsfødselsdag.dk. Nytårshatten indehaver en plastisk sølvkæde, der er i skarp kontrast til den sorte skygge som hatten har. Bliv festens midtpunkt, når nytåret skydes i gang. Tag ja-hatten på og bliv en del af festen. Skab de uforglemmelige minder med en rigtig nytårshat. Komplimenter gerne dit klassiske sorte- og hvide outfit til en fabelagtig “sølv-fest”.  Skab festen, hvor tematikken er i centrum. Det kan nemlig hurtigt blive en sjovere aften. 

Fest hat

En “sølvfest” kan hurtig blive sjovere, når formålet er at klæde sig fuldstændigt i sølv, og her kan nytårshatten være til hjælp. Inviter dine nærmeste, bekendte, venner eller familie til en brag af en fest, hvor temaet eksempelvis kunne være “sølv”. Gør gerne det til et specifikt krav, at de inviterede skal bære en beklædningsgenstand, som har farven: Sølv. En temafest gør ikke kun arrangementet mere underholdende, men også mindeværdigt. Vores nytårshatte i sølv er oplagte til dette formål. Hattene kan sagtens nemt genavendes efter den festlige begivenhed, hvis man ønsker at genoptage festen på et andet tidspunkt. Gør det til en aften, du vil huske, skab en underholdende begivenhed med denne ja-hat i sølv. 

Størrelse på ja-hat i sølv

Hattens størrelse er onesize, hvilket illustrerer, at den kan passes af størstedelen. Grunden til at, 90årsfødselsdag.dk har onesize nytårshatte er udelukkende en sikkerhed for, at de fleste kan passe vores nytårshatte. Har du spørgsmål til selve størrelsen eller et specifikt ønske, så er du altid velkommen til at tage kontakt her på hjemmesiden. 

Information om vores ja-hat i sølv

Ja-hatten kan også anvendes til andre arrangementer, begivenheder og lejligheder. Brug også hatten som en glimmerende gave til familie, venner eller bekendte. 

  • Størrelse: Onesize ja-hatten i sølv passer til størstedelen. 
  • Tilhørende læder-skygge og plastik-kæde farvet i sølv. 
  • Farve: Metallisk sølv. 
  • Hatten kan benyttes til flere forskellige arrangementer. 
  • Kan genanvendes, hvilket betyder, at du sagtens kan genbruge ja-hatten til et lignende arrangement.

VI har 25 års erfaring

Med 25 års erfaring inden for bl.a. nytårspynt og fyrværkeri har 90årsfødselsdag.dk et godt udgangspunkt for en fantastisk fest.

Vi leverer inden for 1-4 hverdage

Inden for 1-4 hverdage vil du modtage din ordre fra 90årsfødselsdag.dk. VI håndterer selvfølgelig din pakke med omhu.

Fri fragt fra 299 kr. 

14 dages fortrydelsesret

1-4 hverdages levering