Hjem • Om os

Om os

90årsfødselsdag.dk er en del af MPP, som primært er en engrosvirksomhed.

Virksomheden beskæftiger sig med engrossalg indenfor flere forskellige kategorier blandt andet: Nytårspynt, fyrværkeri, papkasser, kurvevarer og alt til indpakning.

 

Ny hjemmeside

90årsfødselsdag.dk er en ny hjemmeside, som startede i 2022 gennem virksomheden MPP. Dette betyder ikke, at vi er nye i nytårs-branchen tværtimod. Vi har specialiseret os i fyrværkeri og nytåret siden 1997 og vejledt kunder til et godt nytår.

Dette håber vi også, at vi kan fortsætte med på 90årsfødselsdag.dk. Vi er altid glade, for at snakke med vores kunder uanset hvilke spørgsmål, der skulle opstår, så besvarer vi dem altid gerne.

 

Kontakt os

Same Procedure As Last Year

Vores virksomhed, MPP, blev dannet helt tilbage i 1997, hvor Poul Johansen stiftede den. Vi har primært siden solgt fyrværkeri og nytårspynt til forbrugerne og til andre virksomheder på engros basis.

Vi har specialiseret os i fyrværkeri og nytårspynt, samt sikkerheden i det. Vi forstår at sætte fyrværkeriet i fokus til nytårsaften, så du ikke mangler noget, når klokken slår 12:00 – Alt vores nytårspynt er sikkerheds og CE-godkendt af bl.a. Sikkerhedsstyrelsen. 

Vores mest populære varer

13,95 kr.38,00 kr. Inkl. moms
12,95 kr.35,00 kr. Inkl. moms
25,00 kr. Inkl. moms
89,00 kr. Inkl. moms
75,00 kr. Inkl. moms
29,00 kr. Inkl. moms