Ja-hat, lilla

39,95 kr. Inkl. moms

  • Gratis fragt fra 299 kr. 
  • 14 dages fortrydelsesret 
  • Levering 1-4 hverdage

Ja-hat, lilla

Beskrivelse

Ja hat lilla

En rigtig ja hat lilla bøllehat: Bliv klar til nytårsaften med ja-hatten. Det kan umuligt blive en mere festlig aften, når man først ifører sig den smukke lilla farve. Hurtigt kan man blive festens midtpunkt med  farvestrålende farver, som sikkert vil skabe de helt fantastiske mindeværdige øjeblikke. Sæt gerne ja-hatten på skrå, deltag i festen og skab en underholdende aften. En farvestrålende ja hat i lilla siger man aldrig nej til. Samtidig kan hatten nemlig anvendes af enhver person. Selve størrelsen på hatten er onesize, hvilket betyder at den passer stort set alle mennesker. Med en hat som passer, har man altså muligheden for let at kunne skille sig ud på nytårsaften. Udover en nytårshat kan man også nemt medbringe nytårspynt til festen. Mulighederne for at holde en magisk temafest er oplagt med en hat i den fantastiske farve.

Ja hat bøllehat

Du kan hurtig blive en rigtig bølle nytårsaften. Dette kan nemlig gøres med vores ja hat bøllehat, som ses ovenfor. Hatten er ikke kun farvestrålende i sit udseende, men danner også en association til en rigtig bøllehat. Dermed kan man hurtig sige ja til en bøllehat nytårsaften.

Størrelse på ja hat lilla

Størrelsen på hatten er onesize, hvilket skaber muligheden for, at størstedelen af alle mennesker kan passe ja-hatten. Dette gælder også, når det kommer til de forskellige køn, så du kan bare være rolig. Når du skal have hatten på til nytårsaften. Forekommer der konkrete spørgsmål til det specifikke produkt eller bare generelt, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Information om hatten
  • Størrelse på hatten: Onesize. Denne hat kan passe af de fleste.
  • Tilhørende læderskygge med kæde af plastik.
  • Farve: Lilla.
  • Nytårshatten kan anvendes til flere forskellige begivenheder og festlige arrangementer, hvor der er behov for at holde underholdende elementer.
  • Hatten kan nemt genanvendes til næste nytår.

VI har 25 års erfaring

Med 25 års erfaring inden for bl.a. nytårspynt og fyrværkeri har 90årsfødselsdag.dk et godt udgangspunkt for en fantastisk fest.

Vi leverer inden for 1-4 hverdage

Inden for 1-4 hverdage vil du modtage din ordre fra 90årsfødselsdag.dk. VI håndterer selvfølgelig din pakke med omhu.

Fri fragt fra 299 kr. 

14 dages fortrydelsesret

1-4 hverdages levering