Klassisk sort hat

35,00 kr. Inkl. moms

  • Gratis fragt fra 299 kr. 
  • 14 dages fortrydelsesret 
  • Levering 1-4 hverdage

Klassisk sort hat

Beskrivelse

Klassisk sort hat

Klassisk sort hat: Den klassiske sorte hat kan benyttes af enhver person. Skab festlighederne med hatten, som sikkert vil komplimentere det klassiske festtøj. Hattens sorte farve skaber en alsidighed, hvilket gør, at den kan anvendes til flere forskellige arrangementer. Tag derfor gerne hatten i hånden, når du eksempelvis skal til: Kostumefester, firmafester, temafester eller nytårsfest. Valgmulighederne er mange, hvilket også afspejles i vores sortiment her på 90årsfødselsdag.dk. Undersøg derfor gerne de mange muligheder for at skabe en temafest eller den helt perfekte begivenhed. En klassisk sort hat slår dog aldrig fejl. Hatten kan medbringes til flere forskellige typer af arrangementer. Den vil helt sikkert biddrage til en minderig aften, hvor festlighederne er i fokuspunktet. Hold gerne en temafest, hvor eksempelvis “kjole og hvidt” kunne være omdrejningspunktet for temaet. En temafest gør det nemlig ikke kun til en underholdende aften, men også til en aften, hvor morskaben fik frit spil. 

“En sort hat er ikke bare en sort hat”

En klassisk sort hat består typisk af en høj cylinderformet hat, som er omkranset af en skygge. Dette gælder også for vores klassiske sorte hat. Hatten er fremstillet af en robust base og foret med et satinsort bånd, der danner rammerne for den klassiske hat. Tophatte har typisk alsidige formål og anvendelsesmuligheder, hvilket også gælder i dette tilfælde. Den kan anvendes som nytårshat, festhat og som en sjovhat. Mulighederne er mange, men hatten forbliver den samme, hvilket gør, at den kan genanvendes til lignede arrangementer. Tophatten har fået fastsat en hårspænde, som sikre, at hatten bliver fastgjort til håret under hele arrangementet. Den åh-så søde, sorte hat er perfekt til at give festlighederne et frisk pust, så den kan sagtens anvendes til bryllupper, bals eller andre forestillinger. Hatten kan også benyttes som dekoration til de festlige begivenheder, sangskjuler, bordpynt og meget mere.

Information om: Sort hat
  • Onesize: Hatten passer til nærmest enhver person.
  • Perfekt som tilbehør til et festligt arrangement.
  • Passer blandt andet til: Bryllupper, nytårsaftener, kostumefester og fester m.m.
  • Tilbehørene: Hårnål og hattebånd.
  • Husk, fri fragt fra 299 kr. til nærmeste GLS-pakkeshop.

VI har 25 års erfaring

Med 25 års erfaring inden for bl.a. nytårspynt og fyrværkeri har 90årsfødselsdag.dk et godt udgangspunkt for en fantastisk fest.

Vi leverer inden for 1-4 hverdage

Inden for 1-4 hverdage vil du modtage din ordre fra 90årsfødselsdag.dk. VI håndterer selvfølgelig din pakke med omhu.

Fri fragt fra 299 kr. 

14 dages fortrydelsesret

1-4 hverdages levering