Ja-hat, blå

39,95 kr. Inkl. moms

  • Gratis fragt fra 299 kr. 
  • 14 dages fortrydelsesret 
  • Levering 1-4 hverdage

Ja-hat, blå

Beskrivelse

Ja-hat, blå

Ja-hat, blå: Tag Jahatten på, når man skal de festlige arrangementer, bryllupper, nytårsaftner, fødselsdage, firmafester og temafester. Skab mindeværdige øjeblikke, når en ja-hat, blå kommer på hovedet. Festerne bliver helt sikkert mere underholdende, når man har jahatten i sin hånd.

Indled eksempelvis festen med at alle medbringer en hovedbeklædning, så bliver temafesten ikke kun underholdende, men i den grad også mindeværdig. Til “temafesten” kan arrangementet hurtig blive underholdende, sørg gerne for, at der er et oplagt tema, hvor alle kan deltage i det på lige fod. En hatte-fest kan være et godt eksempel på, at det kan blive nemt at inddrage alle uden, at der skal ofres mange penge. Dette har vi gjort os specialiseret i hos 90årsfødselsdag.dk. Her har vi nemlig “Jahatten” på, når det kommer til festlige og underholdende arrangementer. Uanset hvor mange som der er inviteret til festen. Det vigtige er, at alle kan blive inddraget, når først festlighederne for alvor går i gang.

 

Information om Ja-hat, blå

Hatten er onesize

Hatten kan anvendes til festlige arrangementer såsom: Nytårsaftner, bryllupper, fødselsdage, firmafester, venindeaftner.

VI har 25 års erfaring

Med 25 års erfaring inden for bl.a. nytårspynt og fyrværkeri har 90årsfødselsdag.dk et godt udgangspunkt for en fantastisk fest.

Vi leverer inden for 1-4 hverdage

Inden for 1-4 hverdage vil du modtage din ordre fra 90årsfødselsdag.dk. VI håndterer selvfølgelig din pakke med omhu.

Fri fragt fra 299 kr. 

14 dages fortrydelsesret

1-4 hverdages levering