Konfetti balloner 10 stk.

25,00 kr. Inkl. moms

  • Gratis fragt fra 299 kr. 
  • 14 dages fortrydelsesret 
  • Levering 1-4 hverdage

Konfetti balloner 10 stk.

Beskrivelse

Konfetti balloner – 10 stk.

Konfetti balloner: Skal man holde: Fest, konfirmation, bryllup, studentergilde, nytår, fødselsdag eller 90 års fødselsdag, så kan balloner med konfetti sætte stemningen i gang. Giv den festlige begivenhed et helt unikt udtryk med konfetti balloner. Ballonerne indeholde en multifarvet konfetti, som virker alsidig og kan benyttes til en stor portion fester, uanset hvilken fest man ønsker at holde, så kan ballonerne sætte præg på din begivenhed. Konfetti ballonerne er ikke helt almindelige, men har en gennemsigtig effekt, der gør, at man kan se den indvendige konfetti. En konfetti ballon skal faktisk ikke fyldes op med konfetti. Den er nemlig allerede fyldt med papir konfetti i alle farver. Hermed skal man bare puste ballonerne op, hvilket gøres på almindeligvis. Ligesom når man puser ganske normalle balloner op.

Balloner med konfetti

Balloner med konfetti henviser til de små stykker farvet papir, som placeres i de klare balloner, før de pustes op. De små stykker papir kaldes også: papir konfetti. Konfettien i ballonerne tilføjer et festligt præg. De festlige egenskaber som ballonerne har, gør at de kan bruges til en række forskellige lejligheder, såsom fester, bryllupper samt andre festlige begivenheder. Papir konfetti erlavet af tynde, lette materialer, der let kan rives i stykker eller skæres i små stykker, og har en farvestrålende egenskab, hvilket tilføjer et lille glimt til ballonerne. Når de er fyldt, pustes ballonerne op med luft eller helium og kan bruges som dekorationer eller som en del af en ballonbuket.

Information om vores produkt

  • Størrelse: Ca. 30 cm. i diameter når ballonen er pustet helt op.
  • Indeholder: papir konfetti i flere farvestrålende effekter. Konfettien er i ballonerne, når du modtager varen.
  • Balloner med konfetti kan anvendes til flere festligheder.
  • En konfetti ballon skal pustes ganske almindeligt op. Ligesom ved andre balloner.
  • Bør ikke benyttes af børn under 3 år. Anvender ældre børn produktet, bør der være en voksen tilstede.
Størrelse 30 × 30 × 30 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Konfetti balloner 10 stk.”

VI har 25 års erfaring

Med 25 års erfaring inden for bl.a. nytårspynt og fyrværkeri har 90årsfødselsdag.dk et godt udgangspunkt for en fantastisk fest.

Vi leverer inden for 1-4 hverdage

Inden for 1-4 hverdage vil du modtage din ordre fra 90årsfødselsdag.dk. VI håndterer selvfølgelig din pakke med omhu.

Fri fragt fra 299 kr. 

14 dages fortrydelsesret

1-4 hverdages levering