Serpentinspray

29,00 kr. Inkl. moms

  • Gratis fragt fra 299 kr. 
  • 14 dages fortrydelsesret 
  • Levering 1-4 hverdage

Serpentinspray

Beskrivelse

Serpentinspray

Serpentinspray: Det kan hurtigt blive en farverig nytårsaften, når man tager serpentinspray i brug. Vores serpentinspray forekommer i assorteret farver, hvis man ønsker en bestemt farve skal man beskrive dette under bemærkninger, når man køber varen.

Det farverige serpentinspray er yderst nyttig, når det kommer til eksempelvis årets største nytårsløjer. Her kan det flotte spray anvendes til at farve naboens hække eller spraye vinduesruden til. Mulighederne for nytårsløjer er mange, men overvej også at produktet ikke skal anvendes imod biler, mennesker og dyr. Det er vigtigt at understrege dette. Idet mennesker, dyr og andre omkostningstunge genstande kan i værste tilfælde komme til skade. Læs derfor instruktionerne inden denne spray benyttes.

Gode nytårsløjer og sjov

Serpentinspray er godt at anvende som nytårsløjer og sjov. Du kan købe produktet året rundt og produktet kan anvendes til festlige lejligheder, hvor sjov og ballade nemt kan blive inddraget i festen. Der er mange forskellige måde at fejre det nye år på, og forskellige kulturer og familier har deres egne traditioner og skikke. Noget så almindeligt som gode nytårsløjer og serpentinspray er oftest inkluderet i de forskellige fester og sammenkomster med venner og familien.

De festlige aktiviteter kan i hvert fald nå nye højder, når et underholdende redskab som serpentinspray bliver anvendt. Pranks, sjov og ballade eller nytårsløjer er en almindelig måde for folk at have det sjovt og fejre det nye år. Hvis man leder efter ideer til festlige begivenheder eller underholdning til børn, så er der mange muligheder at overveje. Her kan man eventuelt anvende serpentinspray, som kan benyttes til dekorere omgivelserne i et festligt lag af spray. De mange farverige elementer biddrager til en flot og festlig stemning, som uden tvivl vil være et underholdende biddrag for børnene, som deltager. Du kan også undersøge vores festpynt, hvis du mangler ideer til pyntning til den helt store fest.

Fordele ved serpentinspray

  • Findes i flere forskellige farver. Produktet kommer i en assorteret farve.
  •  Et underholdende element både for børn og voksne.
  • Spray fra dåsen kan nemt rengøres.
  • Kan anvendes som nytårsløjer og underholdning.
  • Fri fragt – når du køber for over 299 kr.

VI har 25 års erfaring

Med 25 års erfaring inden for bl.a. nytårspynt og fyrværkeri har 90årsfødselsdag.dk et godt udgangspunkt for en fantastisk fest.

Vi leverer inden for 1-4 hverdage

Inden for 1-4 hverdage vil du modtage din ordre fra 90årsfødselsdag.dk. VI håndterer selvfølgelig din pakke med omhu.

Fri fragt fra 299 kr. 

14 dages fortrydelsesret

1-4 hverdages levering