Konfetti pistol

29,95 kr. Inkl. moms

  • Gratis fragt fra 299 kr. 
  • 14 dages fortrydelsesret 
  • Levering 1-4 hverdage

Konfetti pistol

Beskrivelse

party popper konfetti pistol

party popper konfetti pistol: Skyd nytåret ind med en party popper konfetti pistol med 6×2 skud. Skab en underholdende måde at pynte op til nytårsaften. En konfetti pistol sikre, at man nemt og elegang kan afskyde sit nytårspynt ud over lamper, bordet, stolle, billeder og meget mere. Det er dog vigtigt at understrege, at man ikke sigter imod mennesker, dyr og bl.a. ild. Ellers er der frit lejde for, at man kan skyde nytåret ind. Slip ganske enkelt for at pynte op, men tag i stedet konfetti pistolen og skyd konfetti ud.

Konfetti

Det er nærmest en konfetti kanon, når man skyder pistolen af. Med pistolens konfetti kan man hurtig bruge det som eksempelvis bordkonfetti. Det er en nem og tilgængelig måde at benytte pistolen som nytårspynt. Hurtigt kan man få afdækket områderne i hjemmet med konfetti på en underholdende måde. Konfettien biddrager med en positiv og festlig stemning og så snart man har anvendt pistolen bliver ens hjem helt sikkert forvandlet til et festligt hjem, klar til nytårsaften. Pistolen agerer nærmest konfetti kanon, når man trykker på aftrækkeren, for efterfølgende skydes konfetti ud i flere forskellige farvestrålende effekter. Med 6×2 skud får man en underholdende farverig oplevelse af konfetti.

Nytårspynt

En  helt ny form for nytårspynt fra 90årsfødselsdag.dk. Konfetti pistolen kan anvendes af børn fra 3 år og op efter. Det er vigtigt, at man orientere sig inden man benytter sig af konfetti pistolen. Dette skyldes, at man kan gøre skade eller skabe farlige situationer. Når man vil anvende denne anderledes form for nytårspynt, så kan magasinet nemt udskiftes. Dette gøres ved, at man løfter det lilla-låg af, hvor der sidder en tilgængelig knap på toppen. Når låget er løftet af, kan magasinet udskiftes. Der kan kun være et magasin i pistolen. Når låget er kommet på igen, kan konfetti pistolen benyttes.

Information om party popper konfetti pistol

  • Kan anvendes af børn fra 3 år og op efter.
  • Hold konfetti-pistolen væk fra ild, mennesker og dyr. Orienterer dig i dine omgivelser, når du vælger at affyre.
  • Afsender en masse forskellig konfetti ud.
  • Konfetti pistolen findes i flere forskellige farver, men det er tilfældigt, hvilken farve man bestiller.

 

VI har 25 års erfaring

Med 25 års erfaring inden for bl.a. nytårspynt og fyrværkeri har 90årsfødselsdag.dk et godt udgangspunkt for en fantastisk fest.

Vi leverer inden for 1-4 hverdage

Inden for 1-4 hverdage vil du modtage din ordre fra 90årsfødselsdag.dk. VI håndterer selvfølgelig din pakke med omhu.

Fri fragt fra 299 kr. 

14 dages fortrydelsesret

1-4 hverdages levering