Champagne ballon

20,00 kr. Inkl. moms

  • Gratis fragt fra 299 kr. 
  • 14 dages fortrydelsesret 
  • Levering 1-4 hverdage

Champagne ballon

Beskrivelse

Balloner til fest

Sig det med balloner: Godt nytår! Balloner til fest! Med denne champagneflaske ballon kan nytåret for alvor komme i gang. Du kan nemt sende balloner til festen eller bare få dem sendt direkte hen til nærmeste pakkeshop eller hjem. En fest uanset tidspunktet på året skal være nem og ligetil. Denne champagne ballon biddrager til stemningen, når festen for alvor i gang. Den grønne foileballon, der er udformet som en champagneflaske, hvilket også er meget vellignende den flaske, som butleren James bærer rundt på til 90 års fødselsdag. Gør nytåret eller festen nem. Anvend vores champagne ballon som gave, hilsen, send ballonen til festen eller hjem til dig.

Størrelse på ballonen

Størrelsen på vores champagne ballon er: 48 x 94 cm. Det er ganske enkelt en fest ballon. Fuld stuen, køkkenet, værelset, hvorind du ønsker dét med balloner. Dens rummelighed gør, at man nemt kan pynte op til nytårsaften eller til festen. Den kan nemt placeres på væggen. Her kan man bl.a. anvende ballon-tape, eller alm. tape. Et godt råd når alm. tape skal benyttes er at folde det sammen således, at tapen klistre på begge sider. Når man har gjort dette kan man nemt placere sin ballon til festen på bl.a. loft, væg, skab og andre steder. Det er faktisk nemt at opsætte og tage ned igen. Samtidig kan ballonen med den selvlukkende ventil indeholde luft i lang tid. Helium kan holde champagne flasken i luften i ca. 7 dage, hvor den efterfølgende vil falde stille og roligt ned igen.

Ballon hilsen

En ballon hilsen kan være sjov. Det er også ganske enkel at gøre det, specielt hvis modtageren virkelig elsker champagne, så overrask dem med en ballon. Det er nærmest en ballon gave, når modtageren åbner pakken. Det skal understreges, at man selv skal puste den op, men: “forventningens glæde er den største” som Kierkegaard også påpegede. Oppustningen er ikke særlig besværlig. Her kan man eksempelvis anvende en pumpe til balloner, en boldpumpe eller faktisk også et sugerør. En pumpe til balloner kan dog bedst anbefales, hvilket også gør processen noget nemmere. Få sendt ballonen direkte til rette vedkommende, hjem til dig selv, eller til nærmeste pakkeshop. Nemt, hurtigt og billigt. Hvis du køber for 299 kr. eller over, så opnår du faktisk automatisk fri fragt til nærmeste GLS pakkeshop. Få derfor sendt balloner til fest, ganske nemt og billigt.

Balloner til fest

Hold den sjoveste begivenhed! Få balloner til fest, så er begivenheden nærmest allerede i gang. Mange balloner til fest kan gøre din lejlighed eller hus til  bl.a. det perfekte samlingssted nytårsaften. Vores festlige produkter giver et tydeligt signal om, at det skal blive en sjov aften, uanset hvilket arrangement. Hos 90årsfødselsdag.dk har vi ikke kun specialiseret os i fest balloner, men også nytårspynt og festpynt. Her på siden finder du et bredt udvalg, som kan tilfredsstille enhver festlig type.

Fordele
  • Størrelse: 48 x 94 cm.
  • Kan sendes som ballon hilsen.
  • Nem at håndtere, puste op, holder luften længe.
  • Kan både indeholde helium og luft.
  • Fri fragt fra 299 kr.
  • Balloner til fest.
Størrelse 48 × 94 cm
90aarsfoedselsdag

VI har 25 års erfaring

Med 25 års erfaring inden for bl.a. nytårspynt og fyrværkeri har 90årsfødselsdag.dk et godt udgangspunkt for en fantastisk fest.

Vi leverer inden for 1-4 hverdage

Inden for 1-4 hverdage vil du modtage din ordre fra 90årsfødselsdag.dk. VI håndterer selvfølgelig din pakke med omhu.

Fri fragt fra 299 kr. 

14 dages fortrydelsesret

1-4 hverdages levering