Fakler voks 5 stk.

89,00 kr. Inkl. moms

  • Gratis fragt fra 299 kr. 
  • 14 dages fortrydelsesret 
  • Levering 1-4 hverdage

Fakler voks 5 stk.

Beskrivelse

Fakler

Fakler: Til udendørs anvendelse. Faklerne er fremstillet af bl.a. voks, der giver en flot brændetid på ca. 1 time. De dekorative fakler kan medvirke til en hel bestemt stemning uanset, hvilket arrangement man vælger at benytte dem til. Voksfaklerne kan nemt benyttes i haven, når solen er ved at forsvinde på de lune sommeraftner, til havefester hvor flammerne skaber en dekorativ effekt, fakkeloptog til bl.a. st. hans aften, eller til den hyggelige vinterstemning nytårsaften. De kan altså nemt benyttes året rundt.

Voksfakler

Faklerne er fremstillet i voks, hvilket giver en god brændetid (samlet tid) på en time. Vores voksfakler kan antændes af nærmest, hvad som helst du kan eksempelvis bruge: Lighter, tændestikker osv. Man tænder voksfaklen i toppen. Hermed brændes faklen langsomt ned. Efter ca. en time slukker den af sig selv inden, at den når kransen af pap. Kransen giver en effektiv beskyttelse, så man ikke får varm voks direkte på sine hænder. Du kan derfor fokusere på andre ting end lig netop at balancere med faklen, når beskyttelsen er blevet påmonteret. Når voksfaklen er blevet anvendt og slukkes skal den som alt andet affaldssorteres.

Havefakler

Til en havefest er havefakler selvfølgelig en oplagt mulighed. Havefester er ofte dekorative, hyggelige og stemningsfulde, så hvorfor ikke anvende et par fakler til haven, nu hvor man er i gang. Mulighederne er i hvert fald mange for at nærmest dekorere sin have til med fakler. Havefakler kan biddrage til en flot stemning både sommer og vinter og som nytårspynt. Brændetiden er den samme uanset, hvilken tid man antænder sine fakler til haven på. Man bør dog være opmærksom på vind og vejr forhold, som både kan påvirke havefester og havefaklerne. Udsmyk gerne din indkørsel eller have til de store arrangementer og begivenheder. Stemningen bliver markant anderledes og hyggelig med havefaklerne.

Udendørs fakler

Faklerne skal benyttes udendørs. De er ikke egnet til indendørs brug. Hvilket er vigtigt at understege, for det er skadeligt og farligt at anvende dem indendørs. Faklerne skal simpelthen benyttes udendørs. Dermed forsvinder ikke mange muligheder for anvendelse for de kan eksempelvis benyttes til fakkeloptog, hvor håndfaklerne pænt kan bæres i hånden. Til havefester hvor deltagerne kan have håndfaklerne eller sætte dem rundt omkring i haven. Senere hen på aften vil de smukt oplyse de fine omgivelser.

Information om fakler

  • Størrelse: Længde 50 cm. Ø: 3 cm.
  • Brændetid ca. 45 min.
  • Farve: Sort
  • Fremstillet af: Voks, træ og pap.
  • Faklerne skal anvendes udendørs. Her kan de benyttes til fakkeloptog, havefester, sommerarrangementer og meget mere.
  • Indehaver en beskyttende krans af pap, der biddrager til, at man ikke får varm voks på sin hånd.
Vægt 1 kg
Størrelse 50 × 3 cm

VI har 25 års erfaring

Med 25 års erfaring inden for bl.a. nytårspynt og fyrværkeri har 90årsfødselsdag.dk et godt udgangspunkt for en fantastisk fest.

Vi leverer inden for 1-4 hverdage

Inden for 1-4 hverdage vil du modtage din ordre fra 90årsfødselsdag.dk. VI håndterer selvfølgelig din pakke med omhu.

Fri fragt fra 299 kr. 

14 dages fortrydelsesret

1-4 hverdages levering