Ølbong

75,00 kr. Inkl. moms

  • Gratis fragt fra 299 kr. 
  • 14 dages fortrydelsesret 
  • Levering 1-4 hverdage

Ølbong

Beskrivelse

Ølbong

En ølbong er en enhed, som anvendes til hurtigt at indtage øl. Vores ølbong består af et langt rør, lavet af plastik, med en ventil i bunden og orange en tragt i toppen. Øl hældes direkte ned i tragten. Indtages derefter af den person, der benytter sig af ølbongen ved at drikke af ventilen-tuben. En ølbong bruges ofte i sociale sammenhænge, såsom til fester eller festivaler, som en måde at hurtigt indtage flere mængder øl. Husk altid at drikke med respekt også, når man anvender en ølbong.

Beer Bong

Beer Bong: Der er mange måder at have det sjovt med en beer bong eller ølbong, afhængigt af dine præferencer og indstillingen. Nogle ideer omfatter:

  • Tag tid: Du og dine venner kan tage tid for at se, hvem der hurtigst kan afslutte deres ølbong eller beer bong.
  • Udfordringer: Skab udfordringer for dig selv eller sammen med venner, som at drikke en ølbong. Dette kan gøres eksempelvis uden brug af hænder eller med bind for øjnene.
  • Samarbejde og konkurrence: Afhold gerne et stafetløb, hvor I er opdelt i to hold. Her skal I bruge to beer bong. Hvert hold sender to personer afsted. En til at holde tragten, mens den anden holddeltager forsøger at drikke indholdet hurtigst muligt. Vinderen af dysten er det hold, som har fået alle deltagerne igennem først.
  • Drikkelege: Spil drikkespil som eksempelvis: “Jeg har aldrig“, hvor hver deltager drikker indholdet af den opstillede beer bong, når de har gjort noget, som er nævnt i legen.
  • Fest: En ølbong kan nemt benyttes til festligheder, hvor man eksempelvis har festpynt og underholdende biddrag.
  • Det er vigtigt at huske, at selvom at tømme indholdet af en ølbong kan være en fantastisk underholdende  måde at nyde øl med venner på, skal det altid gøres ansvarligt. Aldrig drikke og køre bil. Aldrig tvinge nogen til at deltage i en beer bong, hvis de ikke er komfortable med det.

Drik med respekt

At bruge en ølbong kan være en sjov måde at indtage øl med venner på i et socialt miljø. Det kan tilføje en følelse af spænding og konkurrence til oplevelsen af at drikke øl. Det er dog vigtigt at huske at drikke ansvarligt og aldrig køre påvirket af alkohol. Det er også vigtigt at bemærke, at overdrevent alkoholforbrug kan føre til negative helbredsmæssige konsekvenser. Det er vigtigt at moderere sit drikkeri og ikke bruge en beer bong alt for meget.

Vægt 0,5 kg
Størrelse 60 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ølbong”

VI har 25 års erfaring

Med 25 års erfaring inden for bl.a. nytårspynt og fyrværkeri har 90årsfødselsdag.dk et godt udgangspunkt for en fantastisk fest.

Vi leverer inden for 1-4 hverdage

Inden for 1-4 hverdage vil du modtage din ordre fra 90årsfødselsdag.dk. VI håndterer selvfølgelig din pakke med omhu.

Fri fragt fra 299 kr. 

14 dages fortrydelsesret

1-4 hverdages levering