Høreværn til børn

75,00 kr. Inkl. moms

  • Gratis fragt fra 299 kr. 
  • 14 dages fortrydelsesret 
  • Levering 1-4 hverdage

Høreværn til børn

Beskrivelse

Høreværn til børn

Formindsk udefrakommende støj med et høreværn til børn. Et høreværn beskytter et barns sarte ører ved at forhindre belastning af lyd. Hermed kan man sikre, at børnene ikke kommer til at lide af en overbelastning af lyd til eksempelvis koncerter, sportsarrangementer, nytårsaftner og andre støjende begivenheder. Med høreværn kan man sagtens medtage sit barn til støjende aktiviteter; værkstedet, boldbanerne, familietur og udflugter. Del derfor nye oplevelser sammen som familie, som er både til fordel for dig og dit barn.

Børne høreværn kan helt sikkert også avendes i hverdagen, hvor trafikkeret støj er til gene for barnets øre. Hermed kan man begå sig på en ny måde i trafikken uden, at dit barn skal blive udsat for forskellige støj niveauer. Det er dog vigtigt, at orientere sig, når man skærper sit barns sanser. Derfor skal man være sikker på, at barnet har forstået omstændigheden angående bevægelse i trafikken. Til hverdagsbrug kan høreværnene benyttes til lektielæsning, læsning eller når der skal koncentreres. Høreværnet er et alsidigt redskab, der både kan skærme af for støjen, men også sikre en dyb koncentration hos barnet.

Billige høreværn til børn.

Et billigt høreværn til børn der ikke kun står imod udefrakommende støj, men også er komfortable at have på. Idet et barns ører tydeligvis er mere sart end voksne, så kan billige høreværn til børn være et godt middel. Værnet kan nemlig selvjusteres, hvilket betyder at man kan tilpasse den i forskellige størrelser til hovedet. Dette gør det ikke kun komfortabelt, men også mere effektivt mod støj. Vores høreværn er belagt med skumpuder, så det virker behageligt at have på hovedet. Samtidig gør høreværnets vægt, at det virker let og elegant for det enkelte barn.

Information om 90årsfødselsdag.dk´s høreværn.

  • Høreværnet er godkendt til børn. Optil 8 år.
  • Størrelse: Onesize som kan tilpasse sig det enkelte barns behov.
  • Farver: Forekommer i forskellige farver. Det er tilfældigt, hvilken farve høreværnet kommer i.
  • Et billigt høreværn, som skaber komfort og skærmer af for støj.
  • Materiale: ABS-plast.

VI har 25 års erfaring

Med 25 års erfaring inden for bl.a. nytårspynt og fyrværkeri har 90årsfødselsdag.dk et godt udgangspunkt for en fantastisk fest.

Vi leverer inden for 1-4 hverdage

Inden for 1-4 hverdage vil du modtage din ordre fra 90årsfødselsdag.dk. VI håndterer selvfølgelig din pakke med omhu.

Fri fragt fra 299 kr. 

14 dages fortrydelsesret

1-4 hverdages levering