Servietter – 90 års fødselsdag

49,95 kr. Inkl. moms

  • Gratis fragt fra 299 kr. 
  • 14 dages fortrydelsesret 
  • Levering 1-4 hverdage

Servietter – 90 års fødselsdag

Beskrivelse

Nytårs servietter

Nytårs servietter: Find det festlige humør frem, dæk bordet med en flot serviet fra 90årsfødselsdag.dk Et udsædvandligt pyntet nytårsbord skal ikke snydes direkte for de fantastiske servietter der indeholder motivet fra 90 års fødselsdag. De festlige servietter er især velegnet til festlige begivenheder såsom: Nytårsmiddage, 90 års fødselsdage, bryllupper og konfirmation m.m. Den flotte serviet med tryk gengiver den berømte seance fra 90 års fødselsdagen, hvor bulteren James må hjælpe Miss Sophie med at servere, skåle og drikke med “gæsterne”. Denne sketch er nærmest blevet et nationalklenodie I Danmark hvert eneste nytår. Selvfølgelig er seancen nu også skildret gennem produktet. Hold en underholdende nytårsmiddag, hvor de berømte motiver fremgår. Tag blot servietterne i brug, fold dem og gør dem klar til den store nytårsmiddag.

Luksus servietter

Det er udelukkende luksus især for butleren James, som altid fremstammer i sin fuldskab de berømte ord: “Same procedure as last year?”. Disse eksklusive produkter er håndværksmæssigt fremstillet i en yderst god kvalitet. Servietterne er slidstærke og fremført med et yderst flot tryk. Hermed kan man roligt fejre det nye år med en serviet med tryk fra 90 års fødselsdagen. De stoflignede servietter kan nemt foldes på baggrund af deres kvalitet. Foldningen kan ske på flere forskellige måder, men det er helt optil dig selv, hvordan foldningen skal være. For med luksus servietterne har man uanede muligheder for foldning. Slip fantasien løs til nytårsaften og fold en eksklusiv serviet.

Servietter til fest

Servietter til fest: De festlige servietter kan sagtens benyttes til specielle lejligheder og til hverdagsbrug. Skal tilværelsen være en lille smule mere sjovt, så kan en serviet med motiv sagtens gøre en forskel. De festlige produkter kan benyttes til flere formål: Fødselsdage, bryllupper, nytårsaftner, konfirmationer og meget mere. Med tiger servietten skaber det den berømte seance, hvor Butleren James må balancere på bedste vis maden og sit alkoholforbrug.

Information om 90 års fødselsdags produktet.

  • Størrelse: 33 x 33 cm.
  • Indeholder et motiv fra bl.a. 90 års fødselsdag
  • Kan navendes til flere forskellige arrangementer.
  • En rigtig eksklusiv serviet.
  • Fri fragt fra 299 kr.

VI har 25 års erfaring

Med 25 års erfaring inden for bl.a. nytårspynt og fyrværkeri har 90årsfødselsdag.dk et godt udgangspunkt for en fantastisk fest.

Vi leverer inden for 1-4 hverdage

Inden for 1-4 hverdage vil du modtage din ordre fra 90årsfødselsdag.dk. VI håndterer selvfølgelig din pakke med omhu.

Fri fragt fra 299 kr. 

14 dages fortrydelsesret

1-4 hverdages levering