nytårs servietter

19,95 kr. Inkl. moms

  • Gratis fragt fra 299 kr. 
  • 14 dages fortrydelsesret 
  • Levering 1-4 hverdage

nytårs servietter

Beskrivelse

Nytårs servietter

Nytårs servietter: Bliv klar til den helt store nytårsmenu med nytårs servietter. Med de festlige farver sættes stemningen for den store aften i det sidste år. Servietterne er dekoreret med nytårsmotiver med bl.a. fyrværkeri, nytårshatte konfetti og tekst med: “godt nytår og happy new year”. De flotte servietter med tryk har en blålig baggrund, som viser stabiliteten i designet. Farven blå gør, at den kan passe til enhver begivenhed op til nytår. Samtidig gør dens karakteristiske udsmykning højtidligheden. Hermed er stemningen sat optil nytårsaften. Vores klassiske nytårs serviet har størrelsen: 33 x 33 cm. Med denne størrelse kan du helt selv sætte dit personlige præg på din nytårsaften. Du kan nemlig nemt folde servietterne. Det er en kreativ aktivitet for hele familien, når servietterne til nytårsaften skal foldes. Det er altså kun fantasien, som sætter grænserne for, hvordan de kan foldes. Slip den løs, lad din serviet pryde tallerkenen til nytårsaften og indled det nye når.

Servietter med tryk

Vores nytårs servietter med tryk kommer i en pakke af 20 stk. Hermed kan man roligt dække til flere personer på nytårsaften. De flotte nytårs servietter kan nemt bruges til forskellige nytårs middage og bl.a. som udsmykning. Servietterne kan nemlig  ganske enkelt foldes på flere forskellige måder. Du kan altid lade dig inspirere af de mange måder af servietfoldning ved at følge linket. Foldning af servietterne kan gøres på grund af en standardiseret kvalitet, som sikrer bl.a. en behagelig kontakt. Nytårs servietten kan nemt sammensættes med vores papirdug – nytårsdug, der indehaver et lignede motiv. Dugen er håndterlig og ganske nem til en sjov nytårsaften. Ikke mindst fordi, at oprydningen hurtig kan overstås. Dette gør sig også gældende for nytårs servietten.

Information om vores nytårs servietter

  • Størrelse: 33 x 33 cm.
  • Antal: 20 stk.
  • Farver: Blå, rød, hvid, guld, grøn m.m.
  • Servietterne kan nemt foldes til bl.a. nytårsaften.
  • Kan anvendes til hovedmåltider.
Vægt 0,1 kg
Størrelse 33 × 0,01 × 33 cm

VI har 25 års erfaring

Med 25 års erfaring inden for bl.a. nytårspynt og fyrværkeri har 90årsfødselsdag.dk et godt udgangspunkt for en fantastisk fest.

Vi leverer inden for 1-4 hverdage

Inden for 1-4 hverdage vil du modtage din ordre fra 90årsfødselsdag.dk. VI håndterer selvfølgelig din pakke med omhu.

Fri fragt fra 299 kr. 

14 dages fortrydelsesret

1-4 hverdages levering