Bloklys 90 års fødselsdag

79,95 kr. Inkl. moms

  • Gratis fragt fra 299 kr. 
  • 14 dages fortrydelsesret 
  • Levering 1-4 hverdage

Bloklys 90 års fødselsdag

Beskrivelse

Bloklys

Hold lys i dit nytår: Den velkendte scene fra 90 års fødselsdag er blevet omdannet et stort bloklys. Lysest er perfekt, når den hyggelige nytårsaften nærmer sig. Den varme farve fra bloklyset giver en indikation af, at det også kan være hyggeligt til nytårsaften. Vores bloklys er skabt ud fra ideen om, at den velkendte sketch altid kan give et smil på læben. Det store bloklys skaber derfor ikke kun hyggelige stunder, men minder os alle sammen om det underholdende skuespil. Bloklyset er omkranset af et tyndt – ikke brandbart lag af film, som beholder stemningen intakt. Den omkransede gengivelse, som der findes på stearinlyset forsvinder ikke, mens lyset brænder. Man bevarer den fulde oplevelse af stearinlyset, selvom det brændes helt ned. Fordelen er i forhold til andre farvede stearinlys, at man nyde lyset i sit fulde drag.

Nytårsmiddagen kan nydes, mens lyset brænder. For brændetiden på bloklysset er omkring 40 timer, hvilket er rigeligt med tid, når middagen til nytårsaften skal spises. Når man har samlet familien omkring det pyntede nytårsbord, kan man nemt og elegant tænde det famøse bloklys med en lighter eller tændstik. I stearinlyset skær kan man helt rigtig nyde ikke mindst nytåret, men også den klassiske scene, som der opføres midt på bordet fra bloklyset.

Fordele ved bloklys
  • Brændetiden er ca. 40 timer, hvilket kan nydes i lang tid.
  • Bloklyset mister ikke sin glans, som andre farvede stearinlys.
  • Fri fragt fra 299 kr. til nærmeste pakkeshop.
  • Det store bloklys er nem at håndtere og antænde.

VI har 25 års erfaring

Med 25 års erfaring inden for bl.a. nytårspynt og fyrværkeri har 90årsfødselsdag.dk et godt udgangspunkt for en fantastisk fest.

Vi leverer inden for 1-4 hverdage

Inden for 1-4 hverdage vil du modtage din ordre fra 90årsfødselsdag.dk. VI håndterer selvfølgelig din pakke med omhu.

Fri fragt fra 299 kr. 

14 dages fortrydelsesret

1-4 hverdages levering