Forklæde – 90 års fødselsdag

299,95 kr. Inkl. moms

  • Gratis fragt fra 299 kr. 
  • 14 dages fortrydelsesret 
  • Levering 1-4 hverdage

Forklæde – 90 års fødselsdag

Beskrivelse

Forklæde

Et forklæde er yderst fordelagtig, når tøjet skal beskyttes, mens man kreerer dagens ret i køkkenet, sommerhuset, grillen, udekøkken eller vasker beskidte gryder og pander op. Undgå at  få irriterende pletter på tøjet nytårsaften med vores beklædning. Et gammeldags forklæde kan virke noget kedeligt for nogle, men med dette klæde sikres tøjet fra sovsepletter, stegeos, kødsaft og meget andet. Selvom et klassisk gammeldags forklæde ikke altid er det mest tiltalende på nytårsaften, så har det helt klart sine fordele mens nytårsmenuen laves til gæsterne.

For at undgå et kedelige gammeldags forklæde, så kan vi tilbyde et nyt format inden for forklæder. En unik mulighed for at bringe nytåret nærmere, ikke mindst stemningen. For dette stykke beklædning har de berømte ord fra 90 års fødselsdag: “The same procedure as every year!” – Miss Sophie. Citatet er en tydelig erindring om, hvordan traditionerne skal gentages, hvilket nu kan gøres hvert år med forklædet.

Forklæde med tryk

For at beskytte éns påklædning på nytårsaften, er det nærmest nødvendigt med en beskyttende beklædningsgenstand. Gør gerne situationen lidt mere underholdende og traditionel med et forklæde med tryk. For dette klæde har et unikt tryk, som man ikke lige finder andre steder. Citatet kender alle. Vi kan simpelthen ikke få nok af de berømte ord som Miss Sophie kommer til at fremsige hvert eneste nytår. Nu også på et klæde med tryk.

Sjove forklæder

Det er i den grad i kategorien hos de sjove forklæder. Skab en underholdende tradition hvert nytår med et sjovt forklæde. Den sjove beklædningsgenstand kan også anvendes til andre middage, traditioner, begivenheder m.m. Mulighederne er i hvert fald mange, hvis det sjove forklæde skal tages i brug.

Forklæde til mænd og kvinder

Et forklæde til mænd, men det er helt klart også et forklæde til kvinder. Beklædningen kan nemlig passes af både mænd og kvinder. Det kan nemlig bruges af begge køn, hvilket også refererer forklædet til at være unisex.

Vaskeangivelser

Beklædningsgenstande som disse skal vaskes ved ca. 60 grader og gerne med centrifugering i vaskemaskinen. Det vil være oplagt at vælge et vaskemiddel, som er tilpasset den sorte farve. Husk, at lade være med at blande farverne sammen i selve vaskemaskinen. Efter have vasket beklædningsgenstanden kan man hænge det udenfor, hvis vejret tillader det. Helst i skyggen idet de fleste tøjstykker ikke har godt af at være direkte i solen.

Fordele ved forklædet – 90 års fødselsdag
  • Passer både til kvinder og mænd (unisex).
  • Har tilført et underholdende citat: “The same procedure as every year!”
  • Kan nemt vaskes ved ca. 60 grader.
  • Man undgår snavs og madpletter ved anvendelse.
  • Er udført ud fra 90 års fødselsdagen.

 

VI har 25 års erfaring

Med 25 års erfaring inden for bl.a. nytårspynt og fyrværkeri har 90årsfødselsdag.dk et godt udgangspunkt for en fantastisk fest.

Vi leverer inden for 1-4 hverdage

Inden for 1-4 hverdage vil du modtage din ordre fra 90årsfødselsdag.dk. VI håndterer selvfølgelig din pakke med omhu.

Fri fragt fra 299 kr. 

14 dages fortrydelsesret

1-4 hverdages levering